Proomuravintola suunnitteilla Jämsän satamaan

Jämsänjoen satama-alueella voi toimia kesällä 2013 UPM-Kymmenen vanhasta proomusta tehty ravintolalaiva. Talvella samassa laivassa voidaan tarjoilla virvokkeita turisteille Himos-alueella. Ravintola Diiselin yrittäjä Kari Lahtisella on metsäyhtiöltä ostettu proomu Olkkolan telakalla ja myös visio ravintolasta. Idean ravintolalaivasta Lahtinen lausui ilmoille torstaina Jämsän sataman kehittämisillassa Pokurassa. - Proomuun on pikku hiljaa tehty muutostöitä. Tarkoitus on, että proomu saataisiin ensi kesänä kellumaan ja kesällä 2013 ravintola voisi olla toiminnassa, toteaa Lahtinen. Tarkoitus on, että proomu saataisiin ensi kesänä kellumaan ja kesällä 2013 ravintola voisi olla toiminnassa, toteaa Lahtinen. Mikäli proomuravintola sijoittuisi Jämsänjoen varteen satama-alueelle merkitsisi se todennäköisesti sitä, että kaupungin kaavaileman huolto- ja ravintolarakennuksen laajuus joutuisi mietintään. Satama tuskin elättäisi kahta uutta ravintolaa. Onko proomuravintola mielestäsi hyvä idea?


Tämä juttu on vanhan sivustomme juttu. Se saattaa olla puutteellinen sisällöltään. Pahoittelemme. Tutustu uusimpiin juttuihimme klikkaamalla tästä etusivulle.

Etusivullamme juuri nyt: