Ladataan
Uutiset Elämänmeno Urheilu Puheenvuoro Jämsäläiset Himos Näköislehti Podcast Kaupallinen yhteistyö

Tekeekö mieli herkutella? – Loihdi hetkessä raikas keväinen mangojälkiruoka

Tämä raikas jälkiruoka valmistuu hetkessä ja vatkaamatta, ja on kevyempi kuin perinteinen kuohukermarahka. Kuutioi mangoviipaleet. Sekoita vain ainekset sekaisin ja mausta sokereilla. Jos vältät sokeria, mausta esimerkiksi luonnon aidolla stevialla, jota saa tippoina pullossa luontaistuotekaupoissa. Se on vahvaa, joten jo muutama pisara riittää. Maista lopussa sopiva makeus. Koristele mintun oksilla tai muulla vastaavalla, jos haluat. Ohje on neljälle. Mangojälkiruoka: 2 prk (a 200 gr) 5 % sitruunakermajogurttia (laktoositon) 1 prk jogurttirahkaa, maustamaton purkki mangoviipaleita 3-4 rkl sokeria, tai makusi mukaan steviatippoja 1,5 tl aitoa vaniljasokeria (tuoretta minttua)