Ammattikeittiössä aherrus alkaa kummitustarinoista huolimatta ennen aamukahdeksaa – Kuvagalleria paljastaa, miten pohjoisrinteiden himoitut keitot syntyvät - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Ammattikeittiössä aherrus alkaa kummitustarinoista huolimatta ennen aamukahdeksaa – Kuvagalleria paljastaa, miten pohjoisrinteiden himoitut keitot syntyvät

Parhaimmillaan keittolounaita on yhtenä päivä myyty yli 400. Sellaisina päivinä kokeille kertyy keittiössä helposti yli 14 000 askelta yhden työpäivän aikana.

20.2.2019 9:00

Sunnuntaiaamuna kello lyö vasta kahdeksan, kun Himoksen pohjoisrinteiden juurella Himos Cafén keittiössä palavat jo valot.

Kokki Sari Lahtela kääntää lieteen tehoja. Ei muuta kuin 30 litran kattilat tulille ja vesi kiehumaan.

Sekaan vielä mausteita, niin liemipohjat pääsevät makustumaan. Seuraavan parin tunnin ajan Lahtela häärii keittiössä tomaatti-vuohenjuusto-, kermainen lohi-, jauheliha- ja gulassikeittokattiloiden äärellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos