Juokslahtelainen Ismo Reitmaa ei ole pitänyt itsestään suurta meteliä, mutta viime aikoina mies on noussut esiin: ”Sitten kun Jämsään voi perustaa koodausyksikön, alkaa kaupungin elinvoima olla hyvällä tasolla - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Juokslahtelainen Ismo Reitmaa ei ole pitänyt itsestään suurta meteliä, mutta viime aikoina mies on noussut esiin: ”Sitten kun Jämsään voi perustaa koodausyksikön, alkaa kaupungin elinvoima olla hyvällä tasolla

Juokslahtelainen Ismo Reitmaa ei ole pitänyt itsestään suurta melua, mutta viime aikoina mies on noussut esiin puhumalla jämsäläisten puolesta.

14.4.2019 9:00

Ismo Reitmaa istahtaa kahvikupin kanssa Elosen kahvilan pöytään ja vilkaisee kelloaan. Vielä on hyvin aikaa, kunnes kiireisen yrittäjän täytyy olla Jyväskylässä asiakaspalaverissa.

Reitmaa on tuttu kasvo niille, jotka osallistuivat pari viikkoa sitten kaupungin järjestämään kuntalaistilaisuuteen. Mies puhui tilaisuudessa vakuuttavasti Jämsän todellisista ongelmista ja esitteli tilaisuudessa Jämsän kyläläisten kokoamaa Koko Jämsän parhaaksi -esitystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos