J+J Teatterin hulvattomassa farssissa sulhasen rooliin hyppäävä Jukka Lahtinen näyttelee ensimmäistä kertaa pelkän puheen voimin: ”Konfliktien välttely on minullekin tuttua” - Elämänmeno - Jämsän Seutu

J+J Teatterin hulvattomassa farssissa sulhasen rooliin hyppäävä Jukka Lahtinen näyttelee ensimmäistä kertaa pelkän puheen voimin: ”Konfliktien välttely on minullekin tuttua”

Sunnuntaina ensi-iltansa J+J Teatterin lavalla saava Täydelliset häät -farssi on sen ohjaajan Anna-Maija Ojansivun mukaan täynnä väärinkäsityksiä ja kommelluksia.

J+J Teatterin lavalla ensi-iltansa sunnuntaina saavan Täydelliset häät -farssin rooleissa nähdään Eija Roos (alhaalla vasemmalla), Satu Lehtinen, Jukka Lahtinen, Satu Juven, Teija Sneck ja Pentti Ruukki (oikealla alhaalla).

30.10.2019 13:20

J+J Teatterin lavalla nähdään marras–joulukuussa hulvatonta menoa, kun Täydelliset häät -farssi valtaa näyttämön. Vatsanpohjaa kutkuttavan, dialogisesti nopeatempoisen, näytelmän on ohjannut Anna-Maija Ojansivu.

Sunnuntaina 3. marraskuuta ensi-iltansa saava näytelmä vie katsojan väärinkäsitysten ja kommellusten maailmaan. Sulhanen herää hääsviitistä täysin vieraan naisen vierestä, kun taas morsian valmistautuu toiveikkaana hääpäivään ja saattaa tulla paikalle minä hetkenä hyvänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos