Joku heistä on Jämsän häijyimmän näköinen kissa - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Tästä kavalkadista löytyy Jämsän seutukunnan häijyimmän näköinen kissa – Katso kuvat!

Tämä kuva toi Sylville voiton häijyin kissa -äänestyksessä.

5.3.2020 12:55

Pyysimme lukijoitamme lähettämään meille kuvia häijyn näköisistä kissoista. Ja kuviahan tuli.

Tässä jutussa on kaikki meille lähetetyt kuvat. Seuraavaksi toimituksen raati valitsee viisi kuvaa jatkoon. Ja sen jälkeen tilaajamme pääsevät ensi viikolla äänestämään Jämsän Seudun verkkopalvelussa omaa suosikkiaan.

Äänestyksen päätyttyä tulos julkistetaan, voittajakissasta tehdään juttu ja omistajalle luovutetaan 50 euron lahjakortti lemmikkieläintarvikeliikkeeseen.

Mutta nyt, nauttikaamme kuvakisan sadosta!

Tässä on Luca 8v muutama vuosi sitten. Kuvassa Luca haukotteli, eikä Luca ole muutenkaan äkäinen, vaan hellyydenkipeä kiehnääjä.

Minä olen Jethro. Tuttavallisemmin Jeti vaan. Olen 3-vuotias. Olen erittäin häijy katti niin kuin tosi kollin kuuluukin olla! Tykkään erityisesti piinata perhettäni laulukonserteilla. kollimaiseen tapaan mouruamalla sydämeni kyllyydestä.

Töppis häijyn näköisenä. Kolmivuotias omien polkujensa tallaaja. Nämäkin päivänokoset kävi koira "pilaamassa".

Tässä on Eeti, hän 13-vuotias siperiankissa. Eeti rakastaa puissa kiipeilemistä ja on siinä varsin ketterä ja taitava. Kuvassa hän onkin yhdessä pihan lempipuistaan tarkkailemassa ympäristöä. Ilme on valpas! Eeti on loistava saalistaja - hiiret varotkoon!

Tämä on Tofu, 15 vuotta vanhakissa.Tofu on ärheä kolli, joka sähisee ja suhisee ja mouruaa vieraille. Tosin nyt vanhempana vähemmän. Kuvassa Tofu antaa kuulua, kuka on kingi talossa.

Tauno, ikää nyt 5 vuotta. Kuva muutaman vuoden vanha. Omistaja askarteli uuden pedin kaverille ja löytyi ainoastaan kuvassa näkyvää teippiä. Hyvä kontrasti katista, joka on todella sosiaalinen, symppis, ilmeikäs ja itsenäinen, Tauno.

Kissan nimi on Katti. Ikää on kertynyt 9 vuotta. Katti on ominut keinutuolin itselleen.

Aina ei tarvitse olla iso ja aikuinen näyttääkseen hurjalta! Tässä Muru, 12 viikkoa. Kohtaaminen saksanpaimenkoiran kanssa.

Kissan nimi on Nemi, ikää noin 5 vuotta. Nemi ei aina kuvaamisesta piittaa kuten ilmeestä näkyy. Mutta viihtyy usein myös sylissä.

Kuvassa Elmeri 8v. Elmeriä oli tarkoitus vain valokuvata, mutta Elmeri oli toista mieltä. Hän paikan on pomo.

Miuku, kutsumanimeltään Yamamoto, on maatiaiskissa. Erityispiirre leveä nenä. Iältään noin 7-vuotias leikattu tyttö. Kuten kuvastakin näkyy, "mun ruokakupille ei oo tulemista".

Väinö sfinx 7 v on itse ilkimys, kun sille päälle sattuu. Väinön mielestä on kiva tiputella ja särkeä astioita. Jokunen laturin ja kuulokkeen johtokin on nakerreltu. Koiriakin on kiva härnätä ja pureskella. Takan päällä on turvapaikka koirilta ja lämmin nukkua. Väinö ei pelkää mitään ja kunkku talossa.

Kuvassa on Selma, 5-vuotias maatiaiskissa, 4 pennun äiti. Selma saa viettää vapaan kissan elämää maalla. Selma on hyvin mukavuuden haluinen ja kuvassa tulee kyllä selväksi, että nyt olisi aika päästä lämpimään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos