Festarit järjestetään rajatulla yleisömäärällä yhden lavan taktiikalla - Olisiko tänä kesänä sinun aikasi kokeilla Himoksen pakohuonepeliä tai fatbikella ajamista? - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Festarit järjestetään rajatulla yleisömäärällä yhden lavan taktiikalla - Olisiko tänä kesänä sinun aikasi kokeilla Himoksen pakohuonepeliä tai fatbikella ajamista?

Musiikinystävät saivat ilouutisia toukokuun lopulla, kun Himoksen festivaaleja järjestävä Nelonen Media Live vahvisti jatkavansa Himoksen festivaalien järjestelyjä. Himoksessa riittää koettavaa niin perheille kuin ystäväporukoille.

Festivaalien koronaturvallisesta järjestämisestä tiedotetaan tarkemmin lähempänä festivaaleja.

26.5. 11:00

Himoksen musiikkifestivaalit Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali Himos ja Jysäri järjestetään tänä vuonna poikkeusjärjestelyin ja rajatulla yleisömäärällä, kertoo festivaaleja järjestävä Nelonen Media Live.

Siinä missä moni suuri festivaali on ilmoittanut perumisesta, Himoksen festivaaleja on koko kevään suunniteltu siten, että niitä voidaan tarvittaessa skaalata pienemmäksi tapahtumaksi. Käytännössä esimerkiksi juhannusfestivaaleilla on käytössä vain yksi lava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos