Tämä kaksikko on tehnyt töitä yhdessä 40 vuotta, eikä vieläkään kyllästytä – Yksi Pekalle mieluinen puheenaihe on kuitenkin Raijalle liikaa: ”Joskus olen sanonut, että rupean kirkumaan, jos jatkat tuosta vielä kerran” - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Tämä kaksikko on tehnyt töitä yhdessä 40 vuotta, eikä vieläkään kyllästytä – Yksi Pekalle mieluinen puheenaihe on kuitenkin Raijalle liikaa: ”Joskus olen sanonut, että rupean kirkumaan, jos jatkat tuosta vielä kerran”

Raija Heinonen ja Pekka Hyry ovat tyytyväisiä siihen, että työkaverin kanssa pystyy puhumaan kaikesta mahdollisesta – no, ainakin melkein kaikesta.

Vuosikymmeniä työparina olleet Raija Heinonen ja Pekka Hyry löysivät yhteisen sävelen heti, eikä nauru ole vieläkään loppunut.

6.10. 7:00

Jälleen yksi työpäivä on takana. Hallin hammashoitolan taukohuone täyttyy puheensorinasta ja naurusta, kun hammaslääkäri Pekka Hyry ja hammashoitaja Raija Heinonen pysähtyvät muistelemaan menneitä.

Kuten sitä, kun Heinonen kiersi Längelmäen kouluja potkukelkalla ja pisti lapset purskuttelemaan. Tai sitä, kun hammashoitolassa oli useampia hoitajia ja töihin kuului myös asiakaspalvelu. Ja sitä riemua, kun kalkkeeripaperi mahdollisti peräti kahden kutsun kirjoittamisen samanaikaisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos