Gradian metsäalan opiskelijat saivat sähköttömän harjoituslinjan, joka on jo osoittautunut tarpeelliseksi - Kontakteja linjaan on tullut ja linja on kerran tippunut jo alaskin - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Gradian metsäalan opiskelijat saivat sähköttömän harjoituslinjan, joka on jo osoittautunut tarpeelliseksi - Kontakteja linjaan on tullut ja linja on kerran tippunut jo alaskin

Aiemmin harjoitusmetsissä opiskellessa opinnoissa ei välttämättä tullut lainkaan harjoittelua sähkölinjan läheisyydessä työskentelystä. Harjoituspihan sähkölinjalla on turvallista tehdä virheitä, koska linjassa ei kulje sähköä.

Ensimmäisen vuoden metsäkoneenkuljettaja-opiskelija Tiitus Paukkunen Säynätsalosta esitteli työskentelyä sähkölinjan lähettyvillä. Paukkusen mukaan parasta opinnoissa on koneiden kanssa työskentely.

2.11. 16:00

Gradia Jämsän harjoituspihalle on kesän aikana rakennettu kolmen sähkötolpan mittainen, sähkötön harjoitus-sähkölinja. Linjalla esimerkiksi metsäalan opiskelijat voivat turvallisesti harjoitella työskentelyä sähkölinjan läheisyydessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos