Jämsän seudun ohjelmatarjonta täydentyi kalastusoppaan palveluilla – Modernilla kalastusretkellä teknologia täydentää paikallistuntemusta, mutta kokenut kalamies tietää, mikä lopulta ratkaisee kalaonnen - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Jämsän seudun ohjelmatarjonta täydentyi kalastusoppaan palveluilla – Modernilla kalastusretkellä teknologia täydentää paikallistuntemusta, mutta kokenut kalamies tietää, mikä lopulta ratkaisee kalaonnen

Pikkupojasta saakka kalassa viihtynyt jämsäläinen Kristian Mattila perusti oman yrityksen ja teki samalla harrastuksesta ammatin.

Kristian Mattilan kalastusveneen kannella on oma näyttö myös kalastaville asiakkaille. Myös Mattilan oma katse kulkeutuu seuraamaan vieheen vedenalaisia liikkeitä näytöltä.

6.11. 8:00

Tähän aikaan vuodesta Hulkkiossa ei ole tungosta. Viileähkö loppusyksyn sää tuntuu vesillä kahta kalseammalta, mutta kalastusopas Kristian Mattilaa se ei säikäytä. Kalastuspäiviä on tälle vuotta takana jo 160, ja lisää on tulossa. Kiirettä ei ole: Mattila muistelee, että viime vuonna kamppeita pakkailtiin talviteloille joulukuun puolivälissä, pari vuotta sitten vasta tammikuun puolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos