Jämsän Seudun entinen päätoimittaja kokosi kolumneistaan kirjan – Moni teksti käsittelee kuntapolitiikkaa: ”Hymistelemällä ja myötäkarvaan silittelemällä kannustetaan päättäjiä laiskottelemaan kehitystyössä” - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Jämsän Seudun entinen päätoimittaja kokosi kolumneistaan kirjan – Moni teksti käsittelee kuntapolitiikkaa: ”Hymistelemällä ja myötäkarvaan silittelemällä kannustetaan päättäjiä laiskottelemaan kehitystyössä”

Pekka Hyytinen kokosi vuosien varrella kirjoittamistaan kolumneista Appi hoi, älä jätä -kirjan.

Äppi hoi, älä jätä on Pekka Hyytisen kolumnikirjan hieman arvoituksellinen nimi. Kirjan ulkoasun suunnitteli ja taittotyön teki jämsäläinen Raija Lehtonen. Kirjan on painanut Grano Oy ja kannet ovat jyväskyläläisen Ulla-Maija Koposen käsialaa.

8.11. 19:00

Jämsän Seudun kolumnisti ja entinen päätoimittaja Pekka Hyytinen on koonnut kolumneistaan pienen kirjan, joka on juuri ilmestynyt.

Äppi hoi, älä jätä -kirjan tekstit ovat pääosiltaan viime vuosikymmeneltä. Osa niistä on laadittu Hyytisen toimittajan työuran aikana, osa myöhemmin eläkepäivien aivovoimisteluna. Kirjoituksia on aikanaan julkaistu sekä Jämsän Seudussa että Kankaanpään Seudussa, joiden molempien päätoimittajana Hyytinen on työskennellyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos