Sira Moksin Jämsä-aiheinen joululaulu julkaistu cd-levynä – Myyntituotto ohjataan jämsäläislapsille suunnattuun hyväntekeväisyystyöhön - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Sira Moksin Jämsä-aiheinen joululaulu julkaistu cd-levynä – Myyntituotto ohjataan jämsäläislapsille suunnattuun hyväntekeväisyystyöhön

Jokilaakson joulu -kappaleen sanoissa vilahtelee paikkakuntalaisille tuttuja elementtejä.

Muusikko ja kuvataiteilija Sira Moksi kertoo, että Jokilaakson joulu -kappale saattaa saada jatkoa, sillä hänen pöytälaatikostaan löytyy joululauluaihioita vuosien takaa. Moksi kuvattuna Galleria Kivipankissa vuonna 2020 pidetyn näyttelyn yhteydessä.

5.12.2021 10:00

Jämsäläisen muusikon ja kuvataiteilijan Sira Moksin Jokilaakson joulu -kappale on julkaistu cd-levyn muodossa. Kappale on valmistunut jo vuonna 2014, mutta tähän saakka se on löytynyt vain sähköisessä muodossa.

”Jokilaakson joulun melodia alkoi pyörimään päässäni vuonna 2014 syksyllä harrastaessani vesikävelyä, silloisessa asuinkaupungissani Oulussa. Muistan saaneeni päähäni melodianpätkiä sekä sanoja ja juosseeni kiireesti aina välillä pukukoppiin kaivamaan kännykkää ja äänittämään siihen ideani”, Moksi kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos