Jämsäläisellä Ranta-Hirvelän tilalla on eläimiä joka lähtöön – Eräs Tuomaksen tekemä ostos aiheutti puolisossa hämmästystä: ”Taisin kysyä, että siis mitä sä ostit?” - Elämänmeno - Jämsän Seutu

Ranta-Hirvelän tilan Tuomas Hirvelä Ja Milla Leppänen viihtyvät eläinten keskellä.”Tällaisen eläinmäärän hoitaminen ei ole niin aikaa vievää kuin ehkä luulisi. Hevosten hoito ja liikuttaminen vaativat kaikista eniten tunteja päivistä”, Milla Leppänen toteaa.

Jämsäläisellä Ranta-Hirvelän tilalla on eläimiä joka lähtöön – Eräs Tuomaksen tekemä ostos aiheutti puolisossa hämmästystä: ”Taisin kysyä, että siis mitä sä ostit?”

Ranta-Hirvelän tilan avoimet ovet ovat keränneet ihmisiä rapsuttelemaan eläimiä ja nauttimaan maalaistunnelmasta. Tulevaisuudessa tilalla saattaa toimia kotieläinpiha, ratsastamaan pääsee jo.


22.12.2021 19:00

Kolme pientä kiliä, Toivo, Tahto ja Taisto, hypähtävät peräkanaa navetan ovesta ulos ja suuntaavat riehakkaasti kohti maitotonkassa seisovia havukoristeita. Pienet sorkat viuhtovat ilmaa, kun nuoret eläimet innostuvat leikittelemään keskenään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos