4H:n ja Marttojen ruokakoulussa kokkauksen perusteet haltuun – Lettujen kääntäminen heittämällä ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää

Ruokakoulu järjestetään Jämsässä 8–12-vuotiaille lapsille tällä viikolla, maanantaista– torstaihin, 1.– 4. elokuuta. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden kokea ruokailoa monin tavoin.

Letunpaistossa ovat vasemmalta oikealle Venla Salonen, Susanna Salonen, Ilona Salonen ja Stella Häyhänen.

3.8. 9:00

Jämsän Ruokakoulussa tarjotaan perhepäivällinen keskiviikkona 3. elokuuta, jotta osallistujien perheet pääsevät maistelemaan lasten valmistamia ruokia.

”Lapset pääsevät Ruokakoulussa itse valmistamaan ruokaa, tutuksi tulevat samalla myös perusruoka-aineet. Ohjelmana päivittäin on mukavaa yhdessä tekemistä”, sanoo Sanna Pekki, Jämsän 4H-yhdistyksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos