Partalan kylämarkkinat ja kirmaisu järjestetään lauantaina – Luvassa tunnelmaa ja ohjelmaa

Partalan kylällä vietetään lauantaina perinteistä markkinapäivää.

Partalan kylämarkkinat houkuttelevat paikalle niin nykyisiä kuin entisiäkin kyläläisiä läheltä ja kaukaa.

9.9. 12:00

Partalan koulun kentällä on tulevana lauantaina, 10. syyskuuta, tunnelmaa ja tapahtumia, kun kylämarkkinat alkavat puolen päivän aikaan. Iltapäivällä myös Partalan kirmaisun osallistujat pääsevät matkaan.

Jokasyksyinen tapahtuma tuo paikalle sekä nykyisiä, että entisiä kyläläisiä vaihtamaan kuulumisia kuin myös väkeä läheltä ja kauempaakin.

Jotkut markkinavieraista iskevät kaksi kärpästä samalla reissulla ja käyvät tutustumassa markkinapaikan vieressä vapaana kohisevaan Keski-Suomen ja Jämsän nähtävyyteen Juveninkoskeen.

Jännitystä päivään tuo markkinatapahtuman yhteydessä järjestettävä Partalan Kirmaisu, jonka lähtölaukaus ammutaan kello 14.00.

Partalan kirmaisun lähtölaukaus kuullaan lauantaina kello 14.

Kauppakin käy vilkkaasti. Myyjät esittelevät ja myyvät omia tuotteitaan. Mukana on myös kirpputoripöytiä. Tänä vuonna ostosten ja rupattelun lomassa voi seurata Keski-Suomen Sydänpiirin elvytysnäytöstä sekä tehdä esityksiä kylän turvallisuustilanteen kehittämiseksi. Jämsän Setlementin edustajat ovat myös paikalla kertomassa monipuolisesta toiminnastaan. Ja totta kai mukana on Partalan mopohöperot kalustoineen, joka kiinnostaa erityisesti kaiken ikäistä miesväkeä.

Kun alkaa hiukomaan, voi istahtaa puffettiin. Tarjolla on makkaraa, muurinpohjalettuja sekä kahvin kaveriksi kotitekoista pullaa. Iltapäivän lopuksi on arvonta.

Partalan kylämarkkinat lauantaina 10. syyskuuta kello 12 – 15.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos