Lapsille tarjolla paljon erilaista tekemistä, kun Kids Action Night -tapahtuma valtaa Vitikkalan koulun

Tapahtuma järjestetään perjantaina 23. syyskuuta.

Kids Action Nightissa pääsee kapuamaan kiipeilyseinälle. Arkistokuva.

22.9. 13:00

Alakouluikäisille lapsille on tarjolla touhua ja tekemistä tulevana perjantaina 23. syyskuuta, kun Kids Action Night täyttää Vitikkalan koulun menevällä ohjelmallaan.

Tapahtuma järjestetään kello 18–20.30, ovet aukeavat jo puoli tuntia aiemmin. Kids Action Night on tarkoitettu 6–12-vuotiaille lapsille. Sitä nuoremmat lapset voivat osallistua tapahtumaan huoltajan kanssa.

Tapahtumaa on järjestämässä useampi taho, mutta päävastuu on Jämsän seurakunnalla ja Jämsän Helluntaiseurakunnalla. Jämsän seurakunnan pastori Ari Mäkelä kertoo, että idea Kids Action Nightien toteuttamisesta useamman vuoden tauon jälkeen kumpusi hänen omasta kokemuksestaan.

”Olen Vaasasta kotoisin, ja vein siellä omia lapsia Helluntaiseurakunnan järjestämiin Kids Action Nighteihin. Mielestäni ne olivat oikein onnistuneita tapahtumia. Jämsässä työt aloitettuani tuli ilmi, että myös täällä on järjestetty vastaavanlaisia iltoja.”

Mäkelä oli yhteydessä Helluntaiseurakuntaan ja kysyi, vieläkö seurakunta olisi kiinnostunut toteuttamaan tapahtumaa.

”Vapaaehtoisina tapahtumaa toteuttamassa on väkeä myös muun muassa adventtiseurakunnasta ja vapaaseurakunnasta. Ilman vapaaehtoisia ei tällaista tapahtumaa voisi järjestää, joten kiitos kuuluu kaikille omaa aikaansa antaville ihmisille.”

Paljon tekemistä

Tapahtuman aluksi ohjelmassa on Kls.-coverbändin esitys ja Talentti-näytelmä. Kls. on kristillinen gospel-yhtye, joka on Mäkelän mukaan etenkin nuorison suosiossa.

Ohjelmanumeroiden jälkeen tapahtuman toimintapisteet aukeavat. Illan aikana lapset pääsevät kiipeilemään kiipeilyseinälle, pelaamaan nuijasählyä ja kokeilemaan ulkona sähköcrossi- ja maastopyöriä. Tarjolla on myös kasvomaalausta ja hiuspiste sekä bingon pelaamista.

Osallistujien toivotaan tuovan tapahtumaan jotain syömistä nyyttikestien hengessä.

Tapahtuman lopuksi jaetaan palkintoja ja suoritetaan arvontoja. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille alakouluikäisille lapsille.

Syksyn aikana järjestetään myös toinen Kids Action Night, perjantaina 25. marraskuuta kello 18 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos