Jämsän seudun sydänyhdistys juhlii 50 vuoden taivaltaan: Liikunta on lääke ja omasta terveydentilasta kannattaa ottaa selvää, kannustaa puheenjohtaja Pekka Skyttä

Yhdistys levittää tietoa sydänterveydestä ja järjestää virkistystoimintaa jäsenilleen.

Aina runsaasti liikuntaa harrastanut Pekka Skyttä huomasi syksyllä 2013 hiihtäessään, ettei ”kone käynnisty” vanhaan malliin. Tarkempien tutkimusten jälkeen hänelle tehtiin ohitusleikkaus keväällä 2013. Hänen tärkein neuvonsa sydänterveyteen onkin se, että jokainen ottaisi selvää omasta terveydentilastaan, kun siihen hyvinvointivaltiossa kerran on mahdollisuus. Jämsän seudun sydänyhdistys juhlii viikonloppuna 50-vuotista taivaltaan. Skyttä on ollut yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2021.

28.9.2022 12:00

Jämsän seudun sydänyhdistys juhlii ensi sunnuntaina 50-vuotista taivaltaan. Tai jos tarkkoja ollaan, niin 52-vuotista, sillä korona on siirtänyt juhlia kahdella vuodella.

Yhdistyksen ensimmäisen kokouksen Osuuskauppa Sepon kokoushuoneeseen 31.1.1970 kutsui kokoon maanviljelijä Einari Takanen. Yhdistyksen alkuaikojen kantavia voimia olivat muun muassa jämsäläiset lääkärit ja hoitajat, kuten lääkäri Jarmo Krogerus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos