Teollisuuskadulle keskittyneet kunnallistekniset palvelut avaavat lauantaina ovensa – Tapahtumassa järjestetään huutokauppa, jossa on myynnissä muun muassa raivaussahoja ja traktori

Lauantaina on mahdollisuus kurkistaa kaupungin kunnallisteknisten palveluiden ytimeen. Avoimien ovien yhteydessä järjestettävä huutokauppa alkaa kello 12.

Huutokaupassa on huudettavissa muun muassa kolme erilaista raivaussahaa. Kuvituskuva.

Jämsän kunnallistekniset palvelut järjestää tulevana lauantaina 8. lokakuuta avoimet ovet tukikohdassaan. Portit ovat auki osoitteessa Teollisuuskatu 10 kello 10–14.

Päivän aikana järjestetään huutokauppa. Se alkaa kello 12 ja meklarina toimii kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jorma Poti.

Huutokaupattavana on parikymmentä tuotetta. Huudettavana on putkiaura, kolme mattomankelia, kantojyrsin, kolme rullaa sinkittyä aitaverkkoa, kolme erilaista raivaussahaa, moottorisaha, kiinteistötraktori, linko, pari hiekoituskauhaa, kaksi harjalaitetta, pesupuomisto, mekaaninen teollisuusvaaka, hitsauskone, kaksi kaappia sekä kaksi tulostinta.

1999 vuoden ajokuntoisen Trlseki-kiinteistötraktorin huutaminen alkaa 1000 eurosta. Hiekoituskauhan ja harjalaitteiden huutaminen alkaa 500 eurosta. Tapahtumassa maksut vain kortilla tai MobilePaylla.

Vaarallisen jätteen keräys

Tapahtumassa on esillä myös Jämsän kaupungin ympäristöohjelman luonnos ja siitä on keskustelemassa elinvoimajohtaja sekä projektityöntekijä kello 11–12.

Paikalla on Keski-Suomen energianeuvoja Benet Oy:ltä. Häneltä saa vinkkejä siihen, kuinka energiaa voi säästää arjessa.

Jätehuolto järjestää avoimien ovien yhteydessä vaarallisen jätteen mobiilikeräyksen yhteistyössä Erkki Salminen Oy:n kanssa. Keräykseen voi tuoda kotitalouksien vaarallisia jätteitä muun muassa öljyjä, akkuja, maaleja, jarru-, kytkin- ja jäähdytysnesteitä, loisteputkia ja liuotinaineita.

Aineet otetaan vastaan omissa astioissaan. Niitä ei voi kaataa minnekään. Jäteöljyä otetaan vastaan enintään 50 litran astioissa, jotka on suljettava. Paristot otetaan vastaan teipattuina. Keräykseen ei voi tuoda asbestia tai lääkkeitä. Vaaralliset jätteet saa tuoda keräykseen maksutta.

Tapahtumassa on esittelyssä kompostoreja sekä työkoneita.

Hernesoppatarjoilu alkaa kello 11.

Jämsän kunnallisteknisten palveluiden avoimet ovet lauantaina 8. lokakuuta kello 10–14 osoitteessa Teollisuuskatu 10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos