Jämsäläispari pistää suhteensa koetukselle Temptation Islandin uudella kaudella

Kolme vuotta yhdessä olleet Johan Porkkala ja Nina Asplund lähtevät testaamaan suhdettaan saarelle.

Temptation Island Suomen uusi kausi starttaa 19. lokakuuta. Ohjelman juontaa tuttuun tyyliin Sami Kuronen.

4.10. 15:37

Temptation Island Suomi -ohjelman 11. kaudella nähdään jämsäläisittäin tuttu pariskunta. Mukana viettelysten saarella ovat nimittäin Koskenpään Ylä-Porkkalan tilan isäntä Johan Porkkala ,44, ja hänen puolisonsa Nina Asplund, 33.

Porkkala ja Asplund tapasivat toisensa reilut kolme vuotta sitten Maajussille morsian -ohjelman kautta. Asplundin kirje iski suoraan Porkkalan sydämeen, eikä ohjelmaan ollutkaan enää tarvetta osallistua.

Lue lisää: Pitkiä työpäiviä ja yhdistävää huumoria – Arki on hiipinyt Maajussille Morsian -ohjelmassa tutustuneen pariskunnan elämään

Mikä sai pariskunnan laittamaan suhteensa koetukselle ja lähtemään houkutusten saarelle?

Asplund kertoo ohjelman sivuilla, että yrittäjäperheen tyttärenä hän ei ymmärrä, miten tässä näin kävi: lapsena hän kaipasi aikaa ja huomiota vanhemmiltaan ja nyt työnarkomaani puolisoltaan. Puutarha-alan tutkintoa opiskeleva Asplund haaveilee harmonisesta rakkaudesta ja tiiviistä ydinperheestä, mutta puoliso tuntuu olevan saavuttamattomissa työmaallaan. Porkkala myöntää tilanteen haasteellisuuden, mutta yrityksen on pyörittävä.

Asplund otti ohjat omiin käsiinsä ja ilmoitti pariskunnan todelliselle paratiisilomalle Temppareihin.

Ylä-Porkkalan tilan isäntä Johan Porkkala ja hänen puolisonsa Nina Asplund ovat mukana uudella Temptation Island -kaudella. Ohjelma kuvattiin kesällä Espanjassa.

Temptation Island Suomen uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 19. lokakuuta kello 21. Jämsän Seutu ja Nelonen Media ovat osa Sanoma Media -konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos