Eri puolilla Suomea asuneet Karoliina ja Topi kohtasivat vuosi sitten varsahuutokaupassa, nyt heillä on yhteinen ravitalli Jämsässä – Rakkaus hevosia kohtaan yhdistää: ”Tämä on unelmien täyttymys”

Karoliina Kovanen ja Topi Säily muuttivat elokuussa Jämsään. Selevä peli -tallin kahdeksan hevosta majailevat Jämsän raviradalla olevasta tallista vuokratuissa tiloissa.

Karoliina Kovanen ja Topi Säily muuttivat Jämsään elokuun puolivälissä. He ovat vuokranneet Selevä peli -tallilleen tilat Jämsän raviradalla toimivasta Hanna Niemisen tallista. Kuvassa oleva suomenhevostamma Vipliisa on pariskunnan ensimmäinen yhteinen hevonen. Vipliisa on Suomen menestyneimmän kylmäveriravurin, nyt jo edesmenneen Vieskeri-orin jälkeläinen. ”Vipliisa on erittäin herkkä ja miellyttämisenhaluinen hevonen. Siinä on paljon potentiaalia”, Kovanen kertoo.

13.10. 19:00

Vuoden 2021 Ypäjän perinteinen varsahuutokauppa järjestettiin syyskuun 10 päivä. Vielä silloin varsahuutokauppaan tahoiltaan tulleet oululainen Toivo ”Topi” Säily ja tamperelainen Karoliina Kovanen eivät tienneet, kuinka paljon päivä tulee vaikuttamaan heidän elämäänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos