Tunnettu dokumentaristi ja tietokirjailija tulee Jämsään kertomaan uutuuskirjastaan, joka valottaa taustoja ja syitä Venäjän hyökkäykselle – Jämsän Venäjä-seura järjestää syksyn aikana kaksi kirjailijailtaa

Jämsän Venäjä-seura järjestää kirjailijaillat 28. lokakuuta ja 19. marraskuuta. Ensimmäisessä illassa on vieraana tietokirjailija Arvo Tuominen. Toisessa illassa puhuu folk-muusikko ja Karjalaan kaikonneita -kirjan kirjoittaja Arto Rinne.

Jämsän Venäjä -seuran järjestämät kirjailijaillat järjestetään Jämsän Gasthausissa. Kuvassa majatalon yrittäjä Robert Savolainen. Hän on tullut Suomeen 30 vuotta sitten Neuvostoliitosta. ”Olen asunut pidempään Suomessa kuin rajan toisella puolella.”

17.10. 6:00

Suomi-Venäjä-seuran Jämsän yhdistys järjestää syksyn aikana kaksi kirjailijailtaa, joihin on kumpaankin saatu mielenkiintoinen vieras. Illoissa on myös tarjolla venäläistä ruokaa, kuten borssikeittoa tai pelmeneitä.

Perjantaina 28. lokakuuta ääneen pääsee dokumentaristi, tietokirjailija ja Venäjän tuntija Arvo Tuominen. Tuominen on julkaissut hiljattain Venäjä - Kirjoituksia Venäjästä ja Putinista -kirjan, joka on syntynyt Venäjän Ukrainassa käymän hyökkäyssodan aikana. Teoksessa käydään läpi taustoja ja syitä sille miksi Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Tuominen kertoo tuoreesta kirjastaan illan aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos