Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu jämsäläiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan. Jämsässä kampanja järjestetään kolmatta kertaa.

Joulupostia ikäihmisille - kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

11.11. 18:15

Kampanja-aika on 14. marraskuuta – 5. joulukuuta 2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa.

Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Jämsässä joulukortteja kerätään sairaalan tuloaulassa hyvinvointitorilla.

”Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo tiedotteessa.

"Keräys järjestetään Jämsässä nyt kolmatta kertaa. Toivottavasti tänäkin vuonna saamme joulukortteja toimitettavaksi Jämsässä runsain mitoin, Jämsän Terveyden vanhuspalvelujen palvelupäällikkö Elina Koivumäki toteaa.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen kampanja-aikana. Korttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset. Saajan kohdalle merkitään ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimi ja Siskot ja Simot. Kortti pudotetaan sellaisenaan keräyslaatikkoon. Sitä ei tule sulkea kirjekuoreen.

Kaikki keräyspisteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos