Poistotekstiilikeräys alkoi Jämsässä räväkästi – Jos uusi keräysmuoto herättää vielä kysymyksiä, kannattaa suunnata maanantaina Avitukseen poistotekstiilitapahtumaan

Poistotekstiilikeräyksen laatikot sijaitsevat työvalmennussäätiö Avituksen Valionkadun toimipisteessä.

5.1. 12:41

Maanantaina alkanut poistotekstiilien keräys on otettu Jämsässä hyvin vastaan: työvalmennussäätiö Avituksen Valionkadun toimipisteestä sijaitsevat kaksi keräyslaatikkoa täyttyivät lähes kokonaan jo parin ensimmäisen päivän aikana.

Jos uusi keräysmuoto ei vielä ole tuttu, kannattaa matka maanantaina 9. tammikuuta suunnata Valionkadulle. Tuolloin paikalla on Jämsän kaupungin jätehuollon väkeä antamassa tietoa poistotekstiileistä ja muistakin jätteisiin liittyvistä asioista. Luvassa on lisäksi Jämsän ympäristöohjelman esittelyä. Myös Avituksen myymälä on avoinna.

Poistotekstiilien lisäksi Valionkadulle voi poikkeuksellisesti viedä maanantaina myös pientä sähkö- ja elektroniikkaromua (ei kylmälaitteita), sillä paikalla on myös Jämsänkoskella sijaitsevan Avituksen Ekocenterin edustajia. Muina aikoina SER-jätettä voi viedä suoraan Ekocenteriin.

Poistotekstiilitapahtuma työvalmennussäätiö Avituksella, Valionkatu 3, maanantaina 9. tammikuuta kello 14–17. Kahvitarjoilu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos