Lapsille ja nuorille on tarjolla paljon tekemistä talvilomaviikolle – Luvassa muun muassa luisteludisco, oman pelin tekoa ja sirkuskoulu

Talvilomaa vietetään Jämsän kouluissa viikolla yhdeksän.

Uimahalli Koskikara on auki talvilomaviikolla joka päivä.

15.2. 19:00

Jämsän kouluissa vietetään talvilomaviikkoa viikolla yhdeksän, eli 27. helmikuuta–5. maaliskuuta.

Jämsässä on lomaviikolla tarjolla lapsille ja nuorille monenlaista tekemistä.

Vitikkalan koululla järjestetään nuorten höntsäpelit maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 14–15, ei ennakkoilmoittautumista.

Nuorten Raitti on auki talvilomaviikolla maanantaista torstaihin kello 16–20. Nuorisokahvila Köpis on auki maanantaina, keskiviikkona ja torstaina kello 17–21 ja perjantaina kello 17–24.

Uimahalli Koskikara on auki läpi talvilomaviikon.

Jämsän seurakunta järjestää 1.–5.- luokkalaisille talvilomaleirin Särkisaaressa 27. helmikuuta –1.maaliskuuta. Leirille ilmoittautuminen on auki.

Maanantaina pelailua

Maanantaina 27. helmikuuta Jämsän 4H-yhdistys järjestää Jameksen tiloissa 1.–6.-luokkalaisille työpajan, jossa voi tehdä oman pelin. Työpajaan täytyy ilmoittautua 20. helmikuuta mennessä Jämsän 4H-yhdistykselle numeroon 040 5877804.

Pääkirjastolla pelaillaan iltapäivällä kirjabingoa kello 15 ja kirja-Kahootia kello 16.

Tiistaina sirkuskoulu

Vitikkalan koululla järjestetään tiistaina 9–12-vuotiaille sirkuskoulu. Opetuksesta vastaavat Jyväskylän Parkour Akatemian ohjaajat. Koulu on maksullinen, ja siihen tulee ilmoittautua Jämsän 4H-yhdistykselle numeroon 040 5877804.

Keskiviikkona luisteludisco

Keskiviikkona pääkirjastolla on kello 13–16 ohjelmassa kaikille avoin Helmiaskartelupaja.

Jämsänkosken jäähallilla järjestetään keskiviikkona luisteludisco kello 17–20, liput 2 euroa. Disco on tarkoitettu 1.–7. -luokkalaisille.

Koko talvilomaviikon ohjelman näet täältä.

Himoksella myös ohjelmaa

Gradia Jämsän opiskelijat järjestävät Lumilassa mukavaa tekemistä talvilomaviikoilla arkipäivisin kello 10–14. Ohjelmassa muun muassa valokuvasuunnistusta, aarteenetsintää, pelejä, leikkejä ja kasvomaalausta. Ville Viking vierailee Lumilassa lauantaina 25. helmikuuta. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät osallistumaan suosittuihin Panda-pujotteluihin aina sunnuntaisin.

Pohjoisrinteiden uudistetussa parkissa on Himos Parkcrewn järjestämät sessarit lauantaina 18. helmikuuta ja sunnuntaina 26. helmikuuta. Matalan kynnyksen parkkitoimintaa on myös tarjolla tiistaina 21. helmikuuta ja 28.helmikuuta, kun Himoksen parkkitiimi järjestää Murrin Streettiksellä minisessarit ja parkkikoulua.

Perjantaina 3. maaliskuuta Länsirinteillä järjestetään lasten afterski -hulinat kello 14–17. Luvassa vauhdikasta menoa, musiikkia ja leikkimielisiä kisoja Test Centerin edustalla.

Himoksen koko ohjelman näet täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos