Pääkirjastolla järjestetään kolme runokaraokeiltaa kevään aikana – Runoja saa esittää vapaalla tyylillä

Ensimmäinen karaokeilta järjestetään torstaina 16. maaliskuuta.

Jämsän pääkirjastolla on järjestetty syksyn ja talven aikana monenlaista ohjelmaa. Seuraavaksi vuorossa on runokaraokeillat.

5.3. 16:00

Jämsän pääkirjastossa on syksyn ja talven aikana järjestetty monenmoista tekemistä. Kirjastolla on tanssittu, esitetty stand uppia ja pidetty mocktailbaari.

Seuraavana vuorossa on karaoke.

Kevään aikana pääkirjaston monitoimitilassa pääsee lukemaan tai lausumaan runoja karaoken hengessä kolmena iltana. Esitettäväksi voi valita tunnetun runon, laulun sanat tai vaikkapa itse tekemänsä runon. Jos kynnys esiintymiseen on korkea, voi iltoihin osallistua vain runoja kuuntelemalla.

Karaokeillat järjestetään torstaina 16. maaliskuuta, keskiviikkona 19. huhtikuuta, jolloin luvassa on lasten runoja, sekä keskiviikkona 24. toukokuuta. Illat alkavat kello 17.30.

Karaoke-emäntänä toimii itsekin lausuntaa harrastava Riitta-Liisa Soikka.

"Runoja ei tarvitse osata lausua, vaan niitä voi esittää juuri niin kuin itse haluaa. Rohkaisen kokeilemaan. Jos runoja ei ole omasta takaa, niin kirjaston hyllyistä löytyy laaja kirjo erilaista runoutta. Huhtikuun karaokeen toivomme, että saamme myös lapsia mukaan esittämään runoja", Soikka vinkkaa.

Tilaisuudet kestävät noin tunnin, ja niihin on vapaa pääsy.

Runokaraoken järjestävät yhteistyössä Jämsänlaakson Setlementti ja Jämsän kaupunginkirjasto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos