Nuoret kysyivät, poliitikot vastasivat – Nuorisovaltuuston järjestämässä paneelissa otettiin kantaa muun muassa ilmastonmuutoksen torjumiseen ja nuorten mielenterveyden tukemiseen

Paunun koululla keskusteltiin keskiviikkona ajankohtaisista aiheista, kun poliittisten puolueiden edustajat pääsivät vastaamaan nuorten tekemiin kysymyksiin.

Paunun koululla eri puolueita edustavien panelistien kuulijana oli salin täydeltä lukion 1.–2.-luokkalaisia ja yläkoulun 8.–9.-luokkalaisia. Kuvassa vasemmalla puoluepaneelin juontajat Pessi Lemmetyinen ja Silja Piirainen, oikealla Jesse Sipovaara, joka huolehti, etteivät puheenvuorot venyneet liian pitkiksi. Kaikki kolme vaikuttavat Jämsän nuorisovaltuustossa.

9.3. 14:36

Piritta Rantanen (sd), Iida Rantanen (vas), Arttu Härmälä (ps), Johanna Ketola (vihr), Merja Lahtinen (kesk) ja Kyösti Rahkonen (kd) pääsivät keskiviikkona vastaamaan yläkoululaisten ja lukiolaisten edessä nuorten itsensä sorvaamiin vaalienaluskysymyksiin sekä Jämsänkoskella että Jämsässä. Liki vaalipaneelista saattoi puhua, sillä Rahkosta lukuun ottamatta panelistit ovat myös ehdolla kevään eduskuntavaaleissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos