JRV tempaisee tänään siistimmän ympäristön puolesta – Lähde liikkumaan ja osallistu samalla #MiljoonaRoskapussia -teeman tapahtumaan

JRV järjestää maanantaina 17. huhtikuuta kello 18 alkaen roskien keräys- ja liikuntatapahtuman Jämsässä ja Jämsänkoskella.

Puhdas ympäristö, niin rakennettu kuin rakentamatonkin, on suunnistukseen hurahtaneiden sydäntä lähellä. Jämsän Retki-Veikot haluaa omalta osaltaan edistää ympäristön puhtautta tempaisemalla #MiljoonaRoskapussia -teemaan liittyen roskien keräys–liikuntatapahtuman maanantaina 17. huhtikuuta kello 18 alkaen .

Liikuntatapahtuman aikana ympäristöä puhdistetaan Paunun jäähallin ja uimahalli Koskikaran väliltä Koskentie–Jämsäntie -osuudelta.

Tapahtuman osallistujat kokoontuvat maanantaina joko Jämsänkoskella tai Jämsässä kello 18 mennessä uimahallin tai jäähallin parkkipaikalle.

Ryhmät siirtyvät järjestyksessä noin 200 metrin mittaisiin lohkoihin ja aloittavat roskien keräyksen. Lohkon puhdistuttua roskapussit kootaan isompiin säkkeihin ja siirrytään seuraavalle vapaalle keräysalueelle. Lähtöpaikalta saa mukaan roskapusseja. Kaupunki on luvannut huolehtia isompiin roskasäkkeihin kootut roskapussit pois tienvarresta. Keräyksen lopuksi osallistujat ilmoittavat täyttyneiden roskapussien määrän ja järjestäjä raportoi ne köntässä #MiljoonaRoskapussia -teeman sivuille laskuriin.

Osallistujien tulee ottaa omat suojahanskat tai muut tarvittavat keräysvälineet mukaan. Osa roskista voi olla hyvinkin likaisia. Halutessaan osallistujat voivat pukeutua tapahtumaan JRV:n väreihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos