Kaupunki kutsuu kiinnostuneita työpajaan, jossa käsitellään Jämsän tulevaisuutta ja siihen liittyviä skenaarioita

Tilaisuus järjestetään tiistaina 25. huhtikuuta.

Työpaja pidetään Virastotalo Koskelossa Jämsänkoskella.

Jämsän tulevaisuutta ja siihen liittyviä erilaisia skenaarioista käsitellään työpajassa tiistaina 25. huhtikuuta kello 14–18 Jämsänkosken Virastotalo Koskelossa (Kenraalintie 12). Kaupunki toivottaa asiasta kiinnostuneet tervetulleiksi keskustelemaan paikkakunnan tulevaisuudesta.

Tilaisuuteen täytyy ilmoittautua.

Jämsän kaupungin Tikka-hanke järjestää tilaisuuden Capful Oy:n kanssa. Yrityksellä on pitkä kokemus tulevaisuustyöskentelystä.

Tikka-hanke edistää uudistuvaa teollisuutta ja kaupungin elinvoimaa. Hankkeen myötä Jämsän alueella toimivia yrityksiä on jo aiemmin osallistunut kyselyyn ja haastatteluihin, joiden avulla on kartoitettu tarpeita ja tulevaisuuden suuntaviivoja. Näistä tuloksista ja tausta-aineistoista on koostettu vaihtoehtoisia tulevaisuuksia, skenaarioita, joita tiistain tilaisuudessa hyödynnetään.

-”Tämä tulevaisuustyö on osa aktiivista, yrityksiä uudistavaa Jämsää. Työn mahdollistaa Keski-Suomen liiton myöntämä AKKE-rahoitus, jolla pyritään Jämsän äkillisen rakennemuutostilanteen hoitamiseen, koordinaatioon ja toimintaympäristön kehittämiseen uuden yritystoiminnan ja työpaikkojen luomiseksi”, projektipäällikkö Marja Salonen Tikka-hankkeesta toteaa kaupungin tiedotteessa.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos