Asuuko teillä sankarikoira, suloinen sohvakoira ja vai rakas lemmikki? – Jämsän Seutu kerää lukijoiden koira-aiheisia valokuvia kuvakoostetta varten

Kohta vietetään Koiran päivää. Asuuko teillä sankarikoira, suloinen sohvakoira ja vai rakas lemmikki? Jämsän Seutu julkaisee lukijoiden otokset ihmisen parhaista ystävistä kuvagalleriassa Koiran päivän kunniaksi.

Koiran päivä 24. huhtikuuta on koirien ja koiranomistajien yhteinen merkkipäivä.

Valtakunnallista Koiranpäivää vietetään maanantaina 24. huhtikuuta. Koiranpäivänä innostetaan koiranomistajia viettämään mukava päivä koiransa kanssa ja kertomaan myös muille, miten vietetään hyvää elämää koiran kanssa. Koirilla on erilaisia rooleja eri ihmisen elämässä ja ne palvelevat myös monissa työtehtävissä.

Pääsiskö syliin? Koiranpennut ovat vastustamattoman suloisia. Nappasitko suloisen pentukuvan, jaa se myös Jämsän Seudun lukijoille.

Jämsän Seutu osallistuu Koiran päivän viettoon julkaisemalla kuvagallerian lukijoidemme omista koirakuvista. Mitä hienoa, hassua tai hulvatonta juuri sinun hauvasi tekeekään, jaa tallentamasi hetket koiraystävän kanssa myös Jämsän Seudun lukijoille.

Voit lähettää kuvasi meille sähköpostitse osoitteeseen toimitus.jamsanseutu@sanoma.fi.

Liitä viestiin tiedot siitä, kuka kuvan on ottanut ja lyhyt kuvateksti. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joiden lähettämiseen sinulla on lupa. Jos kuvassa on lapsia, muistathan varmistaa lasten huoltajilta, että kuvaa saa käyttää Jämsän Seudun verkossa sekä paperilehdessä.

Lumi on leluista paras! Entä mitä koiruuksia sinun karvakaverisi keksi teini-iässä noin vuoden vanhana. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos