Jämsänkosken omatoimikirjasto aukeaa maanantaina 15. toukokuuta – Näin siellä pääsee asioimaan

Sijainti koulussa tuo aineistokokoelmaan painotusta lapsille ja nuorille, mutta kaikki ikäryhmät on huomioitu.

Jämsänkosken omatoimikirjaston tilat löytyvät yhtenäiskoululta.

Jämsänkosken omatoimikirjasto aukeaa 15. toukokuuta kello 12. Kirjasto sijaitsee Jämsänkosken yhtenäiskoululla osoitteessa Opintie 49. Kulku kirjastoon tapahtuu koulun takapihalta, ovesta C.

Jatkossa kirjastoa voi käyttää joka päivä kello 7–21. Aineistoa voi lainata ja palauttaa automaatilla. Kirjasto toimii varatun aineiston noutopaikkana ja koko Keski-kirjastojen lainattava aineistovalikoima on varattavissa verkkokirjastossa.

Sijainti koulussa tuo aineistokokoelmaan painotusta lapsille ja nuorille, mutta kaikki ikäryhmät on huomioitu.

Kirjastolla on luettavana perusvalikoima sanoma- ja aikakauslehtiä, varhaisjakelussa olevat lehdet jo heti kirjaston avautuessa. Asiakaskäytössä on yksi tietokone. Tulostaminen ja kopiointi on sekin mahdollista, kunhan asiakas tuo mukanaan omat paperit.

Tiloihin kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortti ja siihen liitetty pin-koodi. Ne voi hankkia palveluajalla Jämsän pääkirjastosta tai kirjastoautosta sekä kaikista muistakin Keski-kirjastojen toimipaikoista esittämällä henkilöllisyystodistuksen.

Asiakaspysäköinti on koulun alaparkkipaikalla, minkä lisäksi yksi invapysäköintipaikka on takapihalla C-oven tuntumassa. Sinne on ajoreitti koulun yläpuolelta pelastustien kautta.

Kirjaston henkilökuntaa on paikalla opastamassa kirjautumiseen, automaatin ja verkkokirjaston käyttöön viikolla 20 maanantaina 15. toukokuuta kello 12–15, tiistaina 16. toukokuuta kello 12–18 ja keskiviikkona 17. toukokuuta kello 9–15.

Lähde: Jämsän kaupunki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos