Harrasteajoneuvotapahtuma Seven Garage Day on tänä vuonna kaksipäiväinen – Mukana noin 160 näytteilleasettajaa

Himoksella pääsee ihastelemaan tuunattuja menopelejä lauantaina ja sunnuntaina 27.–28. toukokuuta, kun neljättä kertaa järjestettävä Seven Garage Day -tapahtuma valtaa Himos Parkin.

Viime vuonna Seven Garage Day -tapahtumassa oli mukana noin 100 näytteilleasettajaa. Tapahtuma on kasvattanut suosiotaan ja tänä vuonna mukana on jo 160 näytteilleasettajaa. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Himos täyttyy taas näyttävistä menopeleistä, kun neljättä kertaa järjestettävä harrasteajoneuvotapahtuma Seven Garage Day järjestetään viikonloppuna 27.–28. toukokuuta.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Himoksella järjestetty tapahtuma on jatkanut tasaista kasvuaan. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen.

”Tapahtumaan on ilmoittautunut kolmannes enemmän osallistujia kuin viime vuonna, yhteensä 160 näytteilleasettajaa”, kertoo tapahtumaa yhdessä ystäviensä kanssa järjestävä Jasso Pesonen.

Pesosen lisäksi tapahtuman takaa löytyvät Satu Hevonkoski ja Markku Saviaho.

Näyttelyssä olevien autojen ei tarvitse olla viimeisen päälle valmiita tuning-autoja.

”Olemme halunneet luoda Seven Garage Daysta matalan kynnyksen tapahtuman kaikille harrasteajoneuvoista, autotapahtumista ja autonäyttelyistä kiinnostuneille niin konkareille kuin aloittelijoillekin sekä yleisölle”, Pesonen summaa.

Etkot ja jatkot Himos Areenalla

Tänä vuonna tapahtumassa on muun muassa kuminpolttoalue.

Yhteensä ajoneuvoja tullaan näkemään viikonlopun aikana parisen sataa, sillä autonäyttelyn lisäksi alueella on päiväparkki, jonne voi tuoda autonsa esille päiväseltään. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös äänentoistoon keskittyvä EMMA-osakilpailu, johon on ilmoitettu noin kolmisenkymmentä autoa.

”Tänä vuonna meillä on koko Himos Parkin alue käytössämme. Autonäyttely on tuttuun tapaan teltassa ja sen edustalla. Asvalttikentälle tehdään kuminpolttoalue ja luvassa on myös stunttiajoa.”

Näyttelyn autot ovat esillä koko viikonlopun. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Lauantaina portit ovat auki kello 12–19 ja sunnuntaina kello 11–16.

”Aloitamme näyttelyn rakentamisen perjantaina. Perjantaina luvassa on myös etkot Himos Areenalla Lord Estin tahtiin. Lauantaina jatkobileissä esiintyy Pasi ja Anssi.”

Areenan ilta-ohjelmaa lukuun ottamatta näyttely on koko perheen tapahtuma..

Viime vuonna tapahtumassa kävi noin 3000– 4000 kävijää.

”Odotettavissa on, että myös kävijämäärä kasvaa viime vuodesta.”

Tapahtumaan on ilmoittautunut 160 näytteilleasettajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos