Alan Happi ja Ahven yhteiskeikalla Pikiksessä perjantaina

Jämsäläisbändin yhteiskeikalla testataan, miten paljon Jämsä-rockille ja livemusalle riittää paikallista kysyntää.

Alan Happi työstää parhaillaan esikoisalbumiaan.

Jämsä-rockin ykkösnimi Alan Happi ja vaihtoehtoisen Jämsä-poprockin veteraani, paluun tehnyt Ahven tekevät yhteiskeikan Pikiksessä perjantaina 26. toukokuuta kello 23 alkaen.

Vuonna 2012 perustettu Alan Happi -yhtye on tullut tunnetuksi energisestä alternativerockistaan.

Säännöllisesti singlejä vuosien varrella julkaissut yhtye työstää parhaillaan esikoisalbumiaan. Levyltä jo singleinä julkaistujen Haamuja ja Vaatteet -biisien lisäksi keikoilla saatetaan kuulla muitakin uuden levyn uunituoreita teoksia.

Haamuja-kappale debytoi tänä vuonna Suomen epävirallisella listalla komeasti sijalla yksi. Jämsä-rockia maailmalle työntävä happikvartetti tulee tarjoilemaan kuulijalle taatusti omalaatuisen rockelämyksen.

Vuonna 1999 perustettu ja keväällä 2021 paluun tehnyt Ahven operoi edelleen alkuperäisellä kokoonpanollaan.

Ahven on vuonna 1999 perustettu vaihtoehto-Suomi-rock-bändi, joka palasi levyille ja keikoille keväällä 2021 vanhempana, mutta ei mainittavasti viisaampana. Ahven operoi edelleen alkuperäisellä jämsäläiskokoonpanollaan. Bändi teki vastikään julkaisusopimuksen Rolling Recordsin kanssa ja yhteistyön debyyttisingle Avaruusasema julkaistaan 2. kesäkuuta striimauspalveluihin.

"Nyt kaikki isolla porukalla Pikikseen osoittamaan, että Jämsä-rockille ja livemusalle riittää paikallista kysyntää" kehottavat Alan Happi ja Ahvenen porukka yhteen ääneen.

Lähde: Alan Happi ja Ahven.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos