Jämsän nuorisovaltuusto järjestää pride-piknikin kesäkuussa – Tapahtuman tavoitteena edistää avoimuutta, ymmärrystä ja hyväksyntää

Jämsän pride-piknik valtaa maauimalan perjantaina 16. kesäkuuta.

Jämsän nuorisovaltuusto toivoo, että pride-piknikillä saadaan aikaan positiivisia vaikutuksia nuorten hyvinvointiin ja yhteisön solidaarisuuteen.

Jämsän nuorisovaltuusto järjestää perjantaina 16. kesäkuuta kello 14–18 pride-henkeä huokuvan piknik-tapahtuman Jämsän maauimalassa.

Tapahtuman tarkoitus on tuoda kaikki halukkaat yhteen tukemaan ja juhlistamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia kaikenikäisille sopivan rennon oleskelun merkeissä. Piknikillä esiintyy lahjakas paikallinen artisti Hilda Harju noin kello 16.30.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Jämsä Pride -piknikin tärkein tavoite on edistää avoimuutta, ymmärrystä ja hyväksyntää Jämsän seudulla. Tapahtuma tarjoaa turvallisen ja lämminhenkisen tilaisuuden kaikille sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville, heidän ystävilleen ja tukijoilleen tulla yhteen, jakaa kokemuksiaan ja tuntea yhteisön tukea. Jämsän nuorisovaltuusto toteaa yksimielisesti, että jokaisella on oikeus tuntea itsensä hyväksytyksi ja rakastetuksi omana itsenään.

"Me nuorisovaltuustossa näemme ja koemme Jämsän monimuotoisena kaupunkina. Tapahtumallamme haluamme luoda mahdollisuuden tuoda tätä moninaisuutta esille ja kuuluviin muodossa, jota ei ole ennen Jämsässä nähty. Jokainen on sydämellisesti tervetullut tapahtumaan”, Jämsän nuorisovaltuuston puheenjohtaja Silja Piirainen kertoo.

Piknikille voi tuoda omat eväät tai nauttia myös paikan päällä tarjolla olevista herkuista, jotka nuorisovaltuusto ja tapahtumaa tukemassa olevat tahot tarjoavat. Nuorisovaltuuston mukaan piknikin järjestäminen on mahdollista paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön ansiosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos