Kirjat

Kuuntele äänikirja: Pauliina Rauhalan koskettava esikoisteos nyt Jämsän Seudun sovelluksessa

Jarmo Kontiainen
Kuuntele äänikirja: Pauliina Rauhalan koskettava esikoisteos nyt Jämsän Seudun sovelluksessa

Pauliina Rauhalan Taivaslaulu on Jämsän Seudun sovelluksen syyskuun äänikirja.

Jämsän Seutu

Jämsän Seudun sovelluksessa tilaajien kuunneltavana oleva äänikirja vaihtui lauantaina 1. syyskuuta. Nyt kuunneltavana on Pauliina Rauhalan menestynyt esikoisteos Taivaslaulu.

Kauniisti kirjoitettu lestadiolaisparin tarina käsittelee yhteiskunnallisia aiheita pelotta ja jää mieleen pyörimään pitkäksi aikaa. Äänikirjan lukijana on näyttelijä–laulaja Vuokko Hovatta.

Jämsän Seudun sovelluksesta löytyy välilehti "Äänikirja", jossa voit kuunnella maksutta kuukausittain vaihtuvaa, kulttuuritoimituksen valitsemaa äänikirjaa.

Lataa uusin versio

Jämsän Seudun tilaajana kaikki uutissovelluksen sisällöt ovat käsilläsi. Saat äänikirjan käyttöösi lataamalla sovelluksen tai päivittämällä sen uusimpaan versioon.

Äänikirjaa ei ladata laitteellesi vaan tarvitset kuunteluun internetyhteyden. Sovellus muistaa, mihin kohtaan jäit, joten sinun ei tarvitse etsiä oikeaa kohtaa jatkaessasi kuuntelemista seuraavalla kerralla. Muistaminen on kuitenkin laitekohtaista eli mikäli vaihdat puhelimesta esimerkiksi tablettiin, täytyy sinun etsiä keskeneräinen kohta käsin.

Heinäkuun kirjana oli Seppo Jokisen Rahtari, elokuun kirjana Sixten Korkmanin Globalisaatio koetuksella. Miten pärjää Suomi?


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio