Ohje poliisin kanssa asioinnista - Koronavirus - Jämsän Seutu

Poliisi suosittelee kiireettömän asioinnin hoitamista sähköisesti – Katso tästä miten toimia, jos sinulla on asiaa poliisille

18.3.2020 11:00

Poliisi suosittelee, että kaikki kiireetön asiointi poliisin kanssa hoidettaisiin sähköisesti. Sama suositus koskee myös Jämsän poliisia.

Oheinen video kertoo, mikä on sähköinen rikosilmoitus ja miten sellainen tehdään.

Mikäli sähköisen rikosilmoituksen tekemisessä on hankaluuksia, on siihen mahdollista saada opastusta poliisilta numerosta 0295 414 741.

Samaan numeroon voi soittaa myös siinä tilanteessa, että esimerkiksi tutkinta-asioissa on henkilökohtaista asiaa poliisille.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kättelyä on poliisiasemalla asioidessa syytä välttää. Niin ikään suosituksena on pestä kädet huolellisesti saippualla, käyttää käsidesiä ja yskiä hihaan.

Kiireellisissä asioissa, joissa paikalle tarvitaan poliisipartiota, soitetaan entiseen tapaan numeroon 112. Kiireettömissä asioissa sinne ei pidä soittaa.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen yleisiä tiedotteita tilanteeseen liittyen löytyy esimerkiksi Sisä-Suomen poliisilaitoksen Facebook-sivustolta, Twitteristä ja verkkosivuilta. Niihin päivitetään tietoja tilanteesta ja poliisin toiminnasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos