Tällaiset asiat liittyvät koronaviruksen aiheuttamaan kuolemaan - Koronavirus - Jämsän Seutu

49 ihmistä on kuollut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella – tämä on ikäjakauma ja nämä ovat vakavan taudin riskit

Valtaosa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella koronaan menehtyneistä on ikäihmisiä. Alle 30-vuotiailla ei ole kirjattu yhtään koronakuolemaa. Selvitimme, miten koronan aiheuttamat kuolemantapaukset jakautuvat ajallisesti ja ikäryhmittäin. Kesän aikana Suomessa teho-osastoille on kuitenkin päätynyt yhä nuorempia. Teholla koronan vuoksi hoidettavista jo puolet on alle 50-vuotiaita ja taudinkuvat ovat usein rajuja. Täyden rokotesarjan saaneille on kuitenkin hyviä uutisia.

Tampereen Rauhaniemen sairaalassa vuodenvaihteessa jyllännyt koronavirusepidemia näkyy piikkinä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin koronakuolemissa. Kuva joulukuulta 2020, jolloin Rauhaniemen epidemia oli pahimmillaan.

14.8. 10:00

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on epidemian aikana menehtynyt tähän mennessä 49 henkeä. Luvussa ovat mukana erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja hoivakodeissa sattuneet koronan aiheuttamat kuolemat epidemian alusta alkaen aina 9. elokuuta 2021 asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos