Jämsän Seudun lukija ei päässyt rajasta yli, kun toinen rokotustodistus oli jäänyt muodostumatta – Omakannan todistuksissa ongelmia myös Jämsässä pistettyjen rokotteiden osalta - Koronavirus - Jämsän Seutu

Jämsän Seudun lukija ei päässyt rajasta yli, kun toinen rokotustodistus oli jäänyt muodostumatta – Omakannan todistuksissa ongelmia myös Jämsässä pistettyjen rokotteiden osalta

Ihmisiltä ympäri Suomen on jäänyt puuttumaan pistettyjen koronarokotusten todistuksia Omakannasta. Jos todistusta ei muodostu Kanta-palveluun, kannattaa jämsäläisasiakkaan olla ensin yhteydessä Jämsän Terveyteen.

Jos koronarokotustodistus ei näy Omakannassa, tulee jämsäläisten ensin olla yhteydessä Jämsän Terveyden puhelinpalveluun.

13.9. 15:54

Omakanta-palvelussa on ollut ongelmia koronarokotustodistusten näkymisessä. Kaikkien ihmisten rokotustodistukset eivät näy Omakannassa lainkaan tai voivat näkyä siellä virheellisesti.

Jämsän Seutuun yhteyttä ottanut lukija kertoo saaneensa ongelman tietoonsa yrittäessään päästä lomamatkallaan Norjan puolelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos