Ravintolarajoitukset kevenevät torstaina kaikilla epidemiatasoilla – Jämsässä rajoituksia höllennettiin jo viime viikonlopuksi, mutta nyt asiakkaalla ei tarvitse enää olla omaa istumapaikkaa - Koronavirus - Jämsän Seutu

Ravintolarajoitukset kevenevät torstaina kaikilla epidemiatasoilla – Jämsässä rajoituksia höllennettiin jo viime viikonlopuksi, mutta nyt asiakkaalla ei tarvitse enää olla omaa istumapaikkaa

Jämsäläiset baarit ja ravintolat saavat torstaista lähtien pitää ovia auki ilman rajoituksia. Kuvassa Genral Way pubin yrittäjä Sirpa Seppälä.

14.9. 16:03

Ravintoloiden rajoitukset kevenevät torstaista lähtien. Valtioneuvosto antoi tiistaina asetuksen, jolla kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla ravintoloiden anniskelu- ja aukioloaikaa pidennetään tunnilla nykyisestä.

Keski-Suomi siirtyi epidemian perustasolle jo viime viikolla, ja maakunnassa otettiin käyttöön perustason rajoitukset perjantaina. Perustason alueilla ei ole enää rajoitettu ravintoloiden asiakasmääriä tai aukiolo- ja anniskeluaikoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos