Jokivarren päiväkodin työntekijällä todettu koronatartunta - Henkilökuntaa ja lapsia kehotetaan hakeutumaan herkästi koronatestiin, jos koronaan sopivia oireita ilmenee

Altistumisia ei toistaiseksi ole todettu, mutta jäljitys on kesken.

Jokivarren päiväkodin työntekijöiden ja lasten tulee hakeutua herkästi koronatestiin, jos kokee koronaan sopivia oireita.

3.12.2021 15:42

Jokivarren päiväkodin päiväpuolen siivessä on todettu koronatartunta yhdellä työntekijällä. Altistumisia päiväkodilla ei ole nykylinjauksen mukaisesti toistaiseksi todettu, mutta jäljitystyö on vielä kesken.

Päiväkodin työntekijän koronatartunta on varmistunut perjantaina iltapäivällä. Työntekijä on ollut ennakoivasti poissa työpaikalta ennen tartunnan toteamista.

”Vaikka virallisesti altistumisia henkilökunnalla tai lapsilla ei todettaisi, päiväkodin henkilökuntaa ja lapsia kehotetaan kuitenkin hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli koronaan sopivia oireita ilmenee”, tartuntatautilääkäri Suvi-Tuuli Ojala tähdentää.

Päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti. Päiväkodin asiakasperheitä on tiedotettu Daisy- ja Wilma- järjestelmien kautta. Myös henkilökuntaa on informoitu.

Jokivarren päiväkodissa on 115 lasta, henkilöstön määrä on 45.

Lähde: Jämsän kaupunki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos