MainosOP Jämsä

OP Jämsä on mukana monessa ja tukena haasteellisina aikoina

”Viimeisen vuoden aikana monen pankin asiakkaan arki on muuttunut haastavammaksi. Osuuspankki haluaa olla tässä haastavassa ajanjaksossa tukemassa asiakkaitaan tämänkin vaiheen ylitse”, sanoo OP Jämsän toimitusjohtaja Kari Mäkelä.

OP-bonusten määrää on päätetty kasvattaa 30 prosenttia vuodelle 2023.


16.3. 11:14

”OP Ryhmä on toiminut nyt 120 vuoden ajan. Koko tämän ajanjakson aikana Osuuspankkien yksi merkittävä tehtävä on ollut huolehtia omalta osaltaan oman toimialueensa elinvoimaisuudesta. Tavat toteuttaa menestyksekkäästi tätä tehtävää ovat vaihtuneet kulloiseenkin ajanjaksoon sopiviksi, mutta jokaisessa hetkessä Osuuspankki on pyrkinyt hoitanut oman osuutensa”, kertoo pankin toimitusjohtaja Kari Mäkelä.

”Viimeisen vuoden aikana monen pankin asiakkaan arki on muuttunut haastavammaksi, kun monet aivan pakollisetkin kulut ovat kasvaneet voimakkaasti. Osuuspankki haluaa olla tässä haastavassa ajanjaksossa tukemassa asiakkaitaan tämänkin vaiheen ylitse. Pankki on tukenut etenkin lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja tulee jatkamaan tärkeää työtä myös kuluvan vuoden aikana”, Mäkelä jatkaa.

OP-bonusten määrää on päätetty kasvattaa 30 % vuodelle 2023.

Vastuullisuus osana toimintaa

Keskeisin vastuullisuustyö liittyy liiketoiminnan vastuullisuudesta huolehtimiseen. Pankki toimii vastuullisesti sääntelyn edellyttämällä tavalla ja tarjoaa asiakkailleen heille parhaiten sopivia ratkaisuja. Asiakkaan tuntemiseen ja rahanpesun estämisen eteen tehtävä työ on tärkeässä roolissa lisääntyvien huijaus- ja muiden väärinkäytöstapausten estämisessä ja asiakkaiden varojen turvaamisessa.

Vastuullisuusroolin myötä pankki on mukana tukemassa urheiluseuroja ja sitä kautta erityisesti lapsia ja nuoria. Näkyvimpinä näistä esimerkiksi urheiluseurojen kanssa yhteistyössä toteutettavat Hippoharkat, Auliksen Olympialaiset ja Hippo hiihtokoulu. Pankki on myös mukana muun muassa palkitsemassa valtakunnallisessa matematiikkakilpailussa paikallisesti menestyneitä ja lahjoittaa keväisin alueemme peruskouluille, lukiolle sekä ammatilliselle oppilaitokselle stipendit joka vuosiluokka huomioiden. Nuorten taloustaidot tulevat saamaan myös huomiota. Lisäksi pankilla on kampanjoita, joissa on mahdollista hakea lahjoitusta, esimerkiksi Kesäduuni OP:n piikkiin ja OP Jämsä tekee hyvää.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja

Yhdistyksillä oli mahdollisuus hakea pankilta tukea nuoren (15–17 -vuotiaat) kesätyöllistämiseen. OP Jämsä maksaa kesätyöntekijän palkan verran eli 400 euroa yhdistykselle, joka hoitaa nuoren työllistämisen ja varsinaisen palkan maksamisen kesätyöntekijälle. Kesällä 2023 pankki on mukana mahdollistamassa kesätyöpaikan 20 nuorelle.

OP Jämsä tekee hyvää -kampanja

Kampanjan aikana yhdistykset voivat hakea lahjoitusta jonkin hankkeen, hankinnan tai vastaavan toteuttamiseen. Kampanjan lahjoitussumma vuonna 2022 oli 20 000 euroa ja siitä saivat osansa 15 paikallista yhdistystä, joilla oli tuen avulla mahdollisuus toteuttaa uusia hankkeita osin tai kokonaan.

Kampanjan tuen avulla vuonna 2021 toteutettiin muun muassa Jämsän Laturetkeilijät ry:n ilmalämpöpumpun hankinta Pykälän majalle.

”On mukavaa tulla Pykälän majalle päivystämään kun ilmalämpöpumppu antaa ekologisesti ja edullisesti lämpöä. Kävijät ovat myös olleet tyytyväisiä lämpimiin sisätiloihin”, kiittelee Jämsän Laturetkeilijöiden puheenjohtaja Jorma Aaltonen.

Jämsän Seudun Osuuspankin edustajisto on kokouksessaan 9.3.2023 päättänyt antaa hallitukselle valtuuden käyttää enintään 45 000 euroa vuoden 2023 aikana yleishyödylliseen lahjoitustoimintaan.

Vastuullisesti myös verkossa

Pankki auttaa kaikenikäisiä käyttämään sähköisiä palveluita tai vaihtoehtoisia tapoja hoitaa pankkiasioita. Pankki järjestää myös vuoden aikana Varmuutta verkkoon -tilaisuuksia, joissa opastetaan etenkin senioreita käyttämään verkkopalveluita turvallisesti. Infossa ja kassalla onnistuvat nopeat opastukset. Laajempaa neuvontaa on saatavilla ajanvarauksella.

30 prosenttia enemmän OP-bonuksia vuonna 2023

OP Jämsä on asiakkaidensa omistama pankki ja haluammekin perustehtävämme mukaisesti käyttää osan parantuneesta kannattavuudestamme helpottamaan omistaja-asiakkaidemme arkea näinä taloudellisesti haastavina aikoina. Bonukset vähentävät asiakkaiden kuluja vuonna 2023, kun korot ja kustannukset ovat muuten nousussa”, sanoo Mäkelä.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat vuoden 2023 aikana 30 prosenttia enemmän OP-bonuksia. Ylimääräiset bonukset vähentävät asioinnin kuluja ja tuovat helpotusta arjen raha-asioihin erityisesti silloin, kun palveluitamme hyödynnetään laajasti. Omistaja-asiakkuudesta ja bonusten kertymisestä voit lukea enemmän täältä.

Paikallisia etuja omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaillemme tarkoitetut paikalliset edut vaihtuvat ajoittain, ajantasaiset paikalliset edut löytyvät nettisivuilta tai OP mobiilin kautta. Kevään aikana omistaja-asiakkaamme saavat muun muassa Elokuvateatteri Kinottaren lipusta 5 euron alennuksen. K-Market Viljasta saa kylpytynnyrin vuokraamisesta -30 % listahinnasta (etu ei ole voimassa juhlapyhinä) ja verkkokaupasta tehtyihin ruokaostoksiin ensimmäinen kotiinkuljetus veloituksetta. Teatteri Tenhon esityksissä saa pullakahvit ilmaiseksi.

Info

OP Jämsä palvelee

  • OP-bonuksia kertyy 30 % enemmän vuonna 2023 – lue lisää täältä

Lue lisää:

Mitä etuja sinä saat pankistasi – oletko tietoinen mistä saa alennusta, mistä kertyy bonuksia ja mihin bonuksia voi käyttää?

Lue myös: