”Elokapina ja rokottamattomat syövät yhteiskunnan varoja, ihmettelen miten kapea-alaista on heidän yhteiskuntavastuunsa” - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

”Elokapina ja rokottamattomat syövät yhteiskunnan varoja, ihmettelen miten kapea-alaista on heidän yhteiskuntavastuunsa”

Kari Hippi ihmettelee mielipidekirjoituksessaan elokapinallisten ja rokottamattomien käyttäytymistä.

Mielipidekirjoittaja Kari Hippi toteaa, etteivät elokapinalliset ajattele omaa nokkaansa pidemmälle ottamalla huomioon, miten paljon haittaa tavallisille kansalaisille ja liikenteelle heidän toiminnastaan aiheutuu.

12.10. 6:00

Elokapinalliset ovat omasta mielestään sangen vastuullisia ja tuntevat huolta ympäristön lisäksi myös koko yhteiskunnasta. Niinpä ihmettelen miten kapea-alaista on heidän yhteiskuntavastuunsa, kun istuskelevat Mannerheimintiellä ja antavat poliisien kantaa terveitä nuoria ihmisiä autoon, eivätkä tottele poliisien määräyksiä hajaantua. Ainakaan he eivät ole lainkuuliaisia eivätkä ajattele, että poliisivoimilla olisi varmaan tärkeämpiäkin tehtäviä kuin valvoa pääasiassa nuorten pitkäkestoista mielenosoitusta ja käyttää siihen resursseja ja budjettivaroja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos