Pienikin muistaminen on tärkeä, eikä ikääntyneitä jäseniä pidä unohtaa: ”Ei vaadi paljon aikaa, että käytäisiin ainakin suurimpina merkkipäivinä tervehtimässä veteraaneja ja heidän leskiään” - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

Pienikin muistaminen on tärkeä, eikä ikääntyneitä jäseniä pidä unohtaa: ”Ei vaadi paljon aikaa, että käytäisiin ainakin suurimpina merkkipäivinä tervehtimässä veteraaneja ja heidän leskiään”

Mirjam Töyry muistuttaa mielipidekirjoituksessaan siitä, että vielä on aikaa osoittaa kiitollisuutta ja arvostusta sodan kokeneille ihmisille.

25.10. 6:00

Katsoin televisiosta Lotta Svärdin juhlajumalanpalvelusta, ja se herätti ajatuksia kaikista ihmisistä, jotka ovat sodan kokeneet ja erilaisissa tehtävissä puolustaneet itsenäisyyttä.

Veteraanit, lotat, pikkulotat ja ne naiset, jotka huolehtivat kotona töistä ja toimeentulosta joskus hyvinkin vaikeissa olosuhteissa. Eräs veteraanin puoliso kertoi, että illalla, kun lapset oli ruokittu, seuraavaksi päiväksi ei jäänyt mitään pöytään tuotavaa. Jotenkin siitäkin selvittiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos