Avoin kirje Kari Hipille – ”Kuulostaa hämmentävältä, jos ”keskiajan noitavainojen harhaoppi” todella on ainoa peruste, jonka olet kuullut tai nähnyt rokotevastaisiksi mainittujen esittävän”, kirjoittaja toteaa - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

Avoin kirje Kari Hipille – ”Kuulostaa hämmentävältä, jos ”keskiajan noitavainojen harhaoppi” todella on ainoa peruste, jonka olet kuullut tai nähnyt rokotevastaisiksi mainittujen esittävän”, kirjoittaja toteaa

Kirjoittajan mukaan lääketurvallisuusvirasto Fimean viimeisimmän tilaston mukaan haittailmoituksia koronainjektioiden seurauksista on tehty lähemmäs 20 000, joista vakavia haittoja 3 308 kappaletta. Kuvituskuva.

6.11. 16:00

Tieteeseen kuuluu käsittääkseni avoin keskustelu, kyseenalaistaminen ja erilaisten näkemysten huomioiminen. Korjaa jos olen väärässä, mutta siten tiede etenee.

Tämän hetken maailma näyttäytyy minulle varsin epätieteellisenä, ainakin siinä mielessä, että monet alojensa huipputieteilijät eivät saa ääntään kuuluville, jos heidän näkemyksensä eroavat liikaa vallitsevaksi valitusta linjasta. Täsmennän jatkossa hieman, samalla kun pureudun kirjoitukseesi ”Emme eroa kirkosta” (Vekkari 27.10.21). Tekstisi saattaa olla kirjoitettu kieli poskessa, mutta koska mahdollinen ironia ei ole minulle täysin ilmeistä, päädyn suhtautumaan kirjoitukseen vakavasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos