”Olen rokotekriittinen, mutta en mitenkään sovita itseeni viimeaikaisten kirjoitusten sävyjä”, kirjoittaa lukija viitaten Jämsän Seudun puheenvuoro-osaston teksteihin - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

”Olen rokotekriittinen, mutta en mitenkään sovita itseeni viimeaikaisten kirjoitusten sävyjä”, kirjoittaa lukija viitaten Jämsän Seudun puheenvuoro-osaston teksteihin

”Rokotteilla on haittavaikutuksia. Jos sellainen osuu omalle kohdalle, on pieni lohtu, jos sillä on pelastettu muiden mahdollinen sairastuminen”, kirjoittaa Päivi Ketolainen mielipiteessään.

16.11. 6:00

Jämsän Seudun sivuilla on viime aikoina käyty värikästä keskustelua koronarokotuksista. Rokotekriittisiä ihmisiä on syyllistetty monin tavoin ja alentavin nimityksin - mielestäni perusteettomasti.

Itse haluan tuoda esille kokemuksellisen näkökulman. Kun vuonna 2009 maailmalla levisi sikainfluenssaksi nimetty epidemia, Suomessa rokotettiin ensimmäisinä lapset ja nuoret. Ennuste oli, että miljoona suomalaista sairastuisi ja jopa 6000 kuolisi. Pelko oli kova. Lopulta itse sairauteen kuoli Suomessa 44 henkilöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos