Lukija kirjoittaa Jokilaakson sairaalan palveluista: ”Muistan oikein hyvin ajan, jolloin lääkärissä kannatti käydä, jos terveys ei tyydyttänyt” - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

Lukija kirjoittaa Jokilaakson sairaalan palveluista: ”Muistan oikein hyvin ajan, jolloin lääkärissä kannatti käydä, jos terveys ei tyydyttänyt”

Nimimerkillä Terve eläkeläinen kirjoittava lukija on Jämsän Seudun mielipidepalstalla marraskuussa äänessä olleen Antti Alasen kanssa samoilla linjoilla Jokilaakson sairaalan palveluiden laadusta.

4.12.2021 20:00

Antti Alanen pahoitteli kirjoituksessaan (Jämsän Seutu 12.11.2021) Jokilaakson sairaalassa saadun palvelun laatua. Olen kovin samaa mieltä hänen kanssaan omien kokemusteni takia.

Olen ikäihminen ja joka kerta lääkärin aikaa tilatessani pyydän, että löytyisi henkilö joka on nähnyt vanhan ihmisen ennenkin. Ei löydy. Kun lähes aina on kysyttävää enemmän kuin yhden kysymyksen verran, se yksi kenties käsitellään hiukan perusteellisemmin ja sitten vain sipaistaan muita asioita, jotta muori saataisiin nopsaan ulos ovesta. Turha odottaakaan perusteellisempaa selittelyä tai selvittelyä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos