Jämsänjoen yhtenäiskoulun oppilaiden mielipidekirjoitukset: Jämsään toivotaan parempaa uimahallia ja lautaselle lihaa kasvisten tilalle - Puheenvuoro - Jämsän Seutu

Jämsänjoen yhtenäiskoulun oppilaiden mielipidekirjoitukset: Jämsään toivotaan parempaa uimahallia ja lautaselle lihaa kasvisten tilalle

Jämsänjoen yhtenäiskoulun 8A- ja 8B-luokkien oppilaat kirjoittivat vaikuttamisen jaksolla mielipidekirjoituksia. Jämsän Seutu julkaisee kirjoitukset kootusti tässä jutussa.

”Nykyinen Jämsänkoskella sijaitseva Koskikaran uimahalli on aivan liian pieni. Sieltä puuttuu muun muassa hyppytorni, ponnahduslauta ja liukumäki”, kirjoittaa Jämsänjoen yhtenäiskoulun 8-luokan oppilas Aapeli Tahkola mielipiteessään.

17.12.2021 9:00

Nuoret kuljettajat rattiin

Vuonna 2018 voimaan astunutta ajokorttilakia halutaan uudistaa. Aiemmin poikkeuslupa oli mahdollista saada, mikäli taustalla oli painavia syitä. Liikenne- ja viestintäministeriö luopuisi poikkeuslupakäytännöstä ja päästäisi kaikki 17-vuotiaat rattiin huoltajan luvalla. Ehdotetussa mallissa 17-vuotiaat eivät saisi ajaa viikonloppuöisin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos