Jämsän uusi ympäristöohjelma on valtuutetun mukaan mahdollisuus: ”Energiajärjestelmäuudistukset voivat tuoda myös taloudellisia säästöjä sekä lisätä paikallisuutta, turvallisuutta ja huoltovarmuutta”

Jämsän kaupunginvaltuutettu Johanna Ketola (vihr) iloitsee siitä, että ympäristöohjelma päätettiin toteuttaa. Hänen mukaansa ympäristöasiat leikkaavat laajasti monia sektoreita.

”Hiilineutraalisuus- ja monimuotoisuustavoitteita voidaan kirittää vaikkapa maankäytössä ja kaavoituksessa tukemalla samalla viihtyvyyttä, vetovoimaa, ennaltaehkäisevää terveysajattelua ja matkailua esimerkiksi reitistöjen ja metsien resurssiviisaan käytön kautta”, kirjoittaa Johanna Ketola.

22.4. 8:00

Jämsässä on valmisteilla kunnan ensimmäinen ympäristöohjelma, joka on osa kaupungin uutta strategiaa. Kaupunki on kutsunut keskiviikkona 26. huhtikuuta myös kaikki kuntalaiset osallistumaan ympäristöohjelmaan liittyvään työpajaan Ruotsulan Hoviin. Tämä on erinomainen tilaisuus kaikille tutustua ohjelman alustaviin tavoitteisiin tai päivittää omaa käsitystä siitä, mitä kaikkea ympäristöohjelmalla voidaan tarkoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos