Tule kirjastoon tapaamaan Jämsän Seudun toimittajia

Tuo tullessasi juttuvinkkejä ja palautetta toimitukselle.

28.9.2022 6:00

Jämsän Seutu jalkautuu perjantaina 30. syyskuuta Jämsän kirjastoon ja toivottaa kaikki lukijansa tervetulleeksi toimitusta tapaamaan kello 10-12. Paikalla ovat päätoimittaja Eija Ruoho sekä toimittajat Susanna Tikkanen ja Sallamari Lahtivuori tuore perjantain lehti mukanaan.

Korona-aika ja lehden kustantajanvaihdos ovat viime vuosina tuoneet mukanaan muutoksia. Asiakaspalvelu on siirtynyt verkkomaailmaan, mutta toimitus on edelleen Lindemaninkadulla Jämsässä kuten ennenkin. Toimittajat rientävät uutisten ja tapahtumien perässä siellä missä suinkin ehtivät, ja päätoimittaja luotsaa Jämsän Seudun ja Vekkarin lisäksi kahta muutakin paikallismediaa.

Entistä tärkeämmäksi niin Jämsässä kuin kaikkialla muuallakin on tullut paikallismedian digitaalinen ulottuvuus. Kännykkä kun kulkee taskussa lähes kaikilla ja kaikkialla. Kansallisen mediatutkimuksen 2022 mittauksen mukaan 95 prosenttia 15 vuotta täyttäneistä suomalaisista lukee sanomalehtiä, joko painettuna, digitaalisena tai molemmilla tavoilla.

KTM 2022 -mittauksen mukaan Jämsän Seudun viikon digilehti ja yksi paperilehti tavoittavat yhdessä noin 26 000 lukijaa. Oman mausteensa Jämsän ja Kuhmoisten mediamaailmaan tuo kaupunkilehti Vekkari, jonka suosio tuntuu pysyvän vuosikymmenestä toiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos