Jämsän Seudun historiaa luennolla ja livenä

Jämsän Seudun yli satavuotisen historian huipentumana luento.

30.9.2022 6:00

Jämsän paikallislehden historia on yli satavuotinen ja vaiherikas tarina. Tätä tarinaa esittelee Jämsän työväenopiston luennolla historiaan perehtynyt, pitkään paikallislehdessä työskennellyt Risto Hakola. Luento on torstaina 6. lokakuuta Jokilaakson sairaalan auditoriossa. Jämsän Seutu lähettää luennon myös livenä verkkosivuillaan.

Paikallista historiaa ruodittiin lehdessä kuluvan vuoden alkupuoliskolla mittavassa juttusarjassa, joka edelleen löytyy Jämsän Seudun verkkosivuilta. Juhlalehdessä helmikuussa esiteltiin lisäksi paikkakunnan yrityselämää sekä muuta kehitystä.

Samoja kehityskulkuja seurataan päivittäisessä uutistyössä. Painettu Jämsän Seutu ilmestyy kerran viikossa, ja siihen kootaan tilaajille lukupaketti. Painetulla lehdellä on edelleen vankka lukijakuntansa. Yhä tärkeämpään rooliin on kuitenkin noussut verkkopalvelu, ”digilehti”, jota luetaan eniten kännykän näytöltä, sovelluksen kautta. Paikalliset uutiset kulkevat taskussa ja käsilaukussa mukana lähes kaiken aikaa.

Jämsän seutu tavoittaa lukijoita runsaasti enemmän, kuin mitä paikkakunnalla on asukkaita. KTM 2022 -mittauksen mukaan Jämsän Seudun viikon digilehti ja yksi paperilehti tavoittavat yhdessä noin 26 000 lukijaa.

Luennon lisäksi Jämsän Seudun uutisista voi kuulla ja keskustella perjantaina 30. syyskuuta kello 10-12 Jämsän kirjastossa. Siellä ovat paikalla uutisvinkkejä vastaanottamassa toimittajat Susanna Tikkanen ja Sallamari Lahtivuori, sekä päätoimittaja Eija Ruoho.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos