Onnittelut palkituille yrittäjille!

Yrittäjätarinoista rohkaisua toimintaansa aloittaville yrittäjille.

4.11.2022 6:00

Jämsäläisiä yrityksiä ja yrittäjiä palkittiin viime viikonvaihteessa Jämsän yrittäjien, Jämsänkosken yrittäjien ja Jämsän yrittäjänaisten yhteisessä juhlassa. Palkittujen yritysten tarinoista voi olla opiksi ja rohkaisuksi monille yrittäjän taivalta suunnitteleville tai aloittaville, toimialasta riippumatta.

Palkittujen yritysten taustalla on vahvaa yhteisöllisyyttä. Mukana yrityksissä on perheenjäseniä monessa polvessa, lapsuudenystäviäkin. Lisäksi alueen tuntemus ja sitoutuminen siihen on vahvaa. Yksinyrittäjän tarina puolestaan osoittaa, että oman luovuuden ja ahkeruuden varaan voi rakentaa uran. Näin syntyy vuosikymmenien menestystarinoita.

Jämsän yrityselämä on viime aikoina vaikuttanut varsin virkeältä. Yrityksiä on perustettu – juhlittiinhan yrittäjäjuhlakin henkiin herätetyssä hotellissa ja ravintolassa – ja yrittäjävaihdoksia on tapahtunut. Jämsän Seudun sivuilla tämä näkyy lukuisina yritysjuttuina, niin verkossa kuin painetussa lehdessäkin.

Yritysjuttuja luetaan erittäin vilkkaasti. Tämä kielinee siitä, että yrittäjyys koetaan myönteisenä, paikkakuntaa rakentavana voimana. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille yrittäjille, ja myös muille, jotka yrityksissään puurtavat joka päivä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos